Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü
06-70-378-1773
Ön itt jár: Kezdőlap >

Energy

Az Energy termékek hatékonysága az egészségvédelemben.

Az ENERGY társaság által előállított étrend-kiegészítők bioinformációs, komplex készítmények, melyek több szinten hatnak az emberi szervezetre ugyanabban az időben. Az ENERGY filozófiája, hogy az ember teste, lelke, és szelleme egyetlen energetikai rendszerben fonódik össze és ahhoz, hogy a szervezet egészségesen működjön ennek az említett három síknak optimálisan együtt kell működnie. Ezért nem csak a betegségek kialakulásának megelőzésére kell figyelni, hanem az egészségmegőrzés komplex voltára.Az ENERGY által előállított termékek a legkiválóbb minőségű gyógynövényeket és más természetes forrásokból származó hatóanyagokat tartalmazzák.

Az ENERGY által kifejlesztett és alkalmazott Pentagram regeneráció alapelve világújdonság az egészségvédelem és a betegségmegelőzés területén. A Pentagarm módszere az 5 elem (5 fázis) tanának a hagyományos kínai orvoslásból ismert alapelveire épül, alkalmazza a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismereteit is. A készítményekbe foglalt bioinformációkat többféle összetevőkből álló gyógynövénykivonat hordozza, amely a testre és a lélekre egyaránt hat, egyensúlyba hozza és optimális szinten tartja az élettani folyamatokat.

A komplex gyógynövény-koncentrátumokból álló 5 alapkészítmény a Regalen, a Korolen, a Gynex, a Vironal, és a Renol, valamint az ezek alkalmazását előnyösen kiegészítő 5 komplex gyógynövénykrém a Protektin, a Ruticelit, a Cytovital, a Droserin és az Artrin az egészséghez vezető út 5 lépcsőfokát jelentik.

Rendezés:
Nézet: